Avatar

News

Published: 12 Feb 2018

Visuaalinen, innovatiivinen, informatiivinen

Kuvailevatko yllä olevat sanat MyCreativeEdge-profiiliasi?

Nyt käynnistyy Pohjois-Suomen upeimman MyCreativeEdge-profiilin metsästys! Palkitsemme profiilin, joka visuaalisuudellaan ja innovatiivisuudellaan, mutta samalla myös informatiivisuudellaan jää katsojan mieleen!

Kiinnitämme upeimman profiilin valinnassa huomiota edellä mainittuihin seikkoihin nimenomaan profiilisi sisällön näkökulmasta. Visuaalisuudessa keskitymme esimerkiksi profiilisi kuvien laatuun sekä tekstin asetteluun. Innovatiivisuudessa kiinnitämme huomiota profiilisi markkinoinnilliseen innovatiivisuuteen eli siihen, miten tuot oman juttusi esille. Profiilisi informatiivisesta osasta eli yrityksesi ja tuotteesi/palvelusi kuvauksesta etsimme tarinallisuuden piirteitä.

Julkaisemme voittajan perjantaina 23.2.2018 MyCreativeEdge -sivustollamme. Upeimman MyCreativeEdge-profiilin haltija saa palkinnokseen 50 euron arvoisen SuperLahjakortin.

Huomioithan, että voit halutessasi muokata profiiliasi kiinnittämiemme asioiden suuntaan 18.2 saakka kirjautumalla MyCreativeEdge-tilillesi. Mikäli sinulta ei vielä löydy profiiliasi sivustollamme, voit myös luoda sen viimeistään 18.2.

Lisätietoja Saila Puukolta (saila.puukko@lapinamk.fi 040-7528573) tai Jenni Kemiltä (jenni.kemi@lapinamk.fi 040-4829434).

 

Discussion

You must be logged in to submit comments.

Add your comments here.

Maximum length of 500 characters