Avatar

News

Published: 30 Aug 2017

Mahdollisuus ammattivalokuvaukseen Pohjois-Suomen luovan alan yrittäjille!

Laadukkaat kuvat ovat olennainen osa luovan yrittäjän markkinointia. Visuaalinen sisältö on erityisen tärkeää netissä ja sosiaalisessa mediassa. Media ja sosiaalinen media reagoivat tarinoihin, kuviin sekä ihmisiin tuotteen tai palvelun takana.

Haku avoinna ammattivalokuvaukseen

Creative Momentum ja Lapin ammattikorkeakoulu on avannut haun ammattivalokuvaukseen Pohjois-Suomen luovan alan yrityksille.

Valitsemme valokuvaukseen kaksi (2) yritystä jokaiselta viideltä alueelta (1. Oulu, 2. Rovaniemi 3. Kemi-Tornio, 4. Inari ja 5. Kuusamo). Jos hakemuksia ei tule jokaiselle alueelle, voidaan valita myös useampia yrityksiä per alue.

Valokuvaajien valinnan sekä kilpailutuksen teemme hakeneiden yritysten sijainnin perusteella. Kuvaaja tulee yrittäjän luokse, heidän studiolleen, toimistolleen tai muuhun työskentelypaikkaan. Kuvaus keskittyy luovan prosessin kuvittamiseen sekä keskeisten tuotteiden, palveluiden, taideteoksien jne. kuvaamiseen.

Lopputuloksena syntyy minimissään 10 laadukasta kuvaa henkilöstä ja/tai henkilöstöstä työssään. Kuvat ovat yrittäjien omassa käytössä, mutta myös Creative Momentum -hankkeen käytettävissä markkinointitarkoituksiin sekä MyCreativeEdge.eu sivustolla.

Kuka voi hakea?

Luovan alan toimija seuraavilta toimialoilta

  • Taiteet; Kirjallisuus ja esittävä taide, Kuvataide
  • Käsityöt; Muoti & Asusteet; Koti & Lahjatavara; Korut; Keramiikka
  • Muotoilu: Arkkitehtuuri & Sisustus; Muotisuunnittelu; Graafinen suunnittelu; Tuotesuunnittelu
  • Media & Teknologia: Mainostaminen & Julkaisu; Digitaalinen media; Elokuva & Video: Pelit; Valokuvaus; Sovelluskehittäminen; TV & Radio

Hakijoiden täytyy olla Pohjois-Suomen alueelta ja heillä tulee olla hakemusta lähettäessä MyCreativeEdge profiili.

Hakuprosessi

Täytä lyhyt hakulomake verkossa. Lataa Word-hakulomake etukäteen valmistellaksesi vastaukset. Määräaika hakemuksille on keskiviikko 20.9.2017 (klo 24.00).

Linkki hakemukseen: http://bit.ly/2vIDIXr  

Discussion

You must be logged in to submit comments.

Add your comments here.

Maximum length of 500 characters